Tampere Kuplii kaipaa jälleen työvoimaa!

Tampere Kuplii järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa, ajankohtana 2.-6.5.2012. Työvoimaa tapahtumaan tarvitaan viikonlopuksi 5.-6.5. sekä kasaukseen perjantaina 4.5. Työvuorot ajoittuvat lauantaina 5.5. aikavälille 09-18 ja sunnuntaina 6.5. 10-18, josta n. viimeinen tunti on tapahtuman purkua. Perjantain kasauksen aikataulu täsmentyy lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen työvoimaksi tapahtuu Jyrän kautta osoitteessa http://tyovoima.tracon.fi/ - voit kirjautua joko Anikin foorumitunnuksilla, tai mikäli sinulla ei ole tunnuksia entuudestaan, voit rekisteröityä suoraan Jyrään. Jos olet ilmoittautunut aiemmin esim. Tracon VI:n työvoimaksi, samat tunnukset toimivat tähänkin.

Kirjauduttuasi Jyrään löydät linkit Tampere Kuplii 2012 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi Jyrässä ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Lomakkeella työtehtävät on jaettu kolmeen osa-alueeseen, järjestyksenvalvoja, vänkäri ja valokuvaaja. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa.

Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi Jyrässä on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ilmoittautuminen Jyrän kautta ei onnistu, ota yhteyttä sähköpostitse tyovoima at tamperekuplii.fi.

Terveisin,

Jussi Sorjonen
työvoimavastaava
Tampere Kuplii 2012

B2
Tracon
Panimoravintola Plevna
Netsarli
Museoiden Y