Tampere Kuplii kaipaa jälleen työvoimaa!

Tampere Kuplii järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa, ajankohtana 2.-6.5.2012. Työvoimaa tapahtumaan tarvitaan viikonlopuksi 5.-6.5. sekä kasaukseen perjantaina 4.5. Työvuorot ajoittuvat lauantaina 5.5. aikavälille 09-18 ja sunnuntaina 6.5. 10-18, josta n. viimeinen tunti on tapahtuman purkua. Perjantain kasauksen aikataulu täsmentyy lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen työvoimaksi tapahtuu Jyrän kautta osoitteessa http://tyovoima.tracon.fi/ - voit kirjautua joko Anikin foorumitunnuksilla, tai mikäli sinulla ei ole tunnuksia entuudestaan, voit rekisteröityä suoraan Jyrään. Jos olet ilmoittautunut aiemmin esim. Tracon VI:n työvoimaksi, samat tunnukset toimivat tähänkin.

Kirjauduttuasi Jyrään löydät linkit Tampere Kuplii 2012 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi Jyrässä ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Lomakkeella työtehtävät on jaettu kolmeen osa-alueeseen, järjestyksenvalvoja, vänkäri ja valokuvaaja. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa.

Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi Jyrässä on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ilmoittautuminen Jyrän kautta ei onnistu, ota yhteyttä sähköpostitse tyovoima at tamperekuplii.fi.

Terveisin,

Jussi Sorjonen
työvoimavastaava
Tampere Kuplii 2012

Museoiden Y
Panimoravintola Plevna
B2
Netsarli
Tracon