Cosplay

Tampere Kupliissa on vuorossa tälläkin kertaa cosplay-ohjelmaa. Kilpailu on tuttuun tapaan Finnkino Plevnassa ja finalistien yleisöäänestys Aamulehden sivuilla. Tampere Kupliille uniikki, vanhaa tiiliseinää hyödyntävä kuvauspalvelu on avoinna kaikille kävijöille. Tämän lisäksi tehdään kaksi photoshoot-kuvausmatkaa ja järjestetään hieman poikkeuksellinen Välähdys-poseerauskilpailu.

Kilpailu

Cosplay-kilpailun säännöt löydät Cosplay Finland Tourin sivuilta. Voit myös ilmoittautua CFT:n sivuilla.

Kuvauspalvelu ja photoshootit

Yleinen kuvauspalvelu alkaa lauantaina heti cosplay-kilpailun päätyttyä noin klo 13 ja on avoinna klo 16 saakka. Paikkana Media 54, Siperian kauppakeskuksen perällä. Tule yksin tai porukalla hakemaan kunnon valokuvat maksutta.

Järjestämme myös Välähdys-poseerauskilpailuun tällä kertaa hieman uusin suunnitelmin, nimittäin kilpailu järjestetään säävarauksella ulkona. Ilmoitamme lauantaina klo 13 kuvauspisteellä pidetäänkö kisa sisällä vai ulkona. Jos ulkokisa tulee, ilmoittautuminen on klo 13-15 välillä kuvauspisteellä ja itse kisakuvat otetaan klo 15 photoshootin yhteydessä. Kisakuvan voi ottaa missä tahansa vaiheessa photoshoottia.

Tampere Kupliin perinteiset photoshoot-matkat järjestetään lauantaina klo 15 sekä sunnuntaina klo 13. Lähtöpaikka on Siperian infotiski, kahvila Nostalgian edessä. Mukaan ovat tervetulleita sekä kuvattavat että kuvaajat.

Lisätiedot löydät CFT:n Tampere Kuplii -sivulta. Myös viime vuoden tapahtumaan kirjoitettu valokuvaajan blogiteksti Tampere Kupliista kannattaa lukaista.

Ota yhteyttä

Voit ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen:
cosplay (ät) tamperekuplii (piste) fi

Puhelimitse cosplay-asioissa sinua palvelevat:
Kyuu Eturautti - 050 5950047
Tiina Uusi-Rasi - 045 8919141

Netsarli
Museoiden Y
Panimoravintola Plevna
Tracon
B2